Kirsioks, suhkrulille koolitus, söödav lill

Kirsioks, suhkrulille koolitus, söödav lill

Kena õhtune meisterdamine Seikluskohviku õppeklassis. 

Võtsime ette kahel õhtupoolikul töötoa, mille raames tegi iga õpilane endale isikliku kirsioksa, mille saab seadena kenasti ka vaasi sättida.

Mina ise jäin rahule, nii kogu protsessi kulgemisega, kui ka lõpptulemusega, millega igaüks toime tuli ja ehk isegi ennast võib-olla üllatas 🙂

Õpituba algas sellega, et vaatasime üle internetist eelnevalt otsitud (õitsemisaeg puudel on ju läbi) pildid nii kirsipuust, kui ka õunapuust. Lähemalt vaatlesime õisi, lehti, oksa ülesehitust ja õite ja lehtede kinnitusviise. Loodus on imeline!

Üheselt võetavat “disaini” me siiski eesmärgiks ei võtnud, vaid igaüks sai kujundada enda nägemuse järgi kunstiteose.

Lõikuritena olid kasutusel sakura lõikurid, Bella Rosa omad, ja lillepastana Squires Kitchen´i lillepasta.

3a9b86c7df64970d277bd43a8cbt--materialy-dlya-tvorchestva-katter-sakury-s

 

Tore oli näha keskendunud õpilasi, nende arengut, loodan, et sain teile kõigile piisavalt ka tähelepanu pöörata ja juhendada just seal, kus vaja. Minu suhtlemisvajadusest tingitud kohatise lobapidamatusega pidite küll leppima, aga ma olen ka liiga vana, et seda veel muutma hakata 🙂

Kuna lilled tulid ilusad ja kimbukesed uhked, saan vaid tänada teid usalduse eest, et minu oma õpetajaks valisite (või siis taas ja taas valinud olete 🙂

Uute kohtumisteni, aitäh Merit Lootus-Kuusikmaa, Inge Põldsalu, Kairit Kesamaa, Leana Saia, Siiri Tammeleht, Kirsti Link!

Fotomaterjal lisatud.

Vt. ka uusi õpitubasid Seikluskohviku lehelt.

14012474_1267868193247214_132258301_ouus

14012566_1267869799913720_673436793_ouu

14037470_1267870069913693_416243424_ouus

14037938_1267868016580565_404228522_o

14045293_1267868873247146_230300484_ouus

14045447_1267867933247240_1476354772_o

kirsioks

 

 

Vt. ka uusi õpitubasid Seikluskohviku lehelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÜLES TAGASI