31.07.2016 Biskviidid ja täidised
10h on vist päris pikk aeg. Aga vahel ka mitte. Vahel on nii, et ei pane tähele, kuidas aeg lendab, alles teatud aja möödudes avastad, et oled väsinud, et oled kogu selle aja midagi teinud ja rääkinud ja seletanud. No kui aus olla, siis umbes 7-ndal tunnil hakkasin küll mõtlema, et kuidas küll kõik see pidu nüüd kokku tõmmata.
Alustasime oma päeva korralikult, täpselt kell 10 istusid tänased usinad õpilased laua taga, kohvi-või veetass ees.
Ja läks lahti. Tutvustasin päevakava, tutvusime üksteisega, jaotusime töögruppidesse. Kõik sai plaani järgi tehtud ja natuke ka peale 🙂 Nt makroonide tegemine ei ole selle koolituse mooduli sees ette nähtud, aga neid sai ka tehtud.
Lisaks otsustasin täidiste kohapealt, et vaja ikka paar retsepti lisaks anda ja need ka koheselt ka läbi teha. Pistaatsiakreem (Diplomat), jelly, passionikreem (passion curd), mmmmmm
Biskviitidest/ tordipõhjadest tegime ka nii mõnedki läbi, lemmikud on mul üldiselt ette teada, ja nii tavaliselt ka läheb, aga las see jääb praegu, kes tahab, see tuleb ja õpib!
Muidugi vormistasime kogu materjali kokku ka tortideks, lisaks hommikul turult hangitud mustad sõstrad, punased sõstrad, murelid.
Ahjaa, soolakurgid muidugi olid täna tõesti omal kohal 🙂
Pikk jutt ei tule peale 10-tunnist tööpäeva enam eriti välja, aga aitäh tahan ikka öelda, Aitäh, et oli tore päev, päev, mil sain taas midagi anda ja jagada. Nö kogu raha eest ja natuke peale, see natuke peale on see, mille vastu ma ei saa 🙂
Uute kohtumisteni, olge usinad ja tublid edasi! Lisan veidi ka pildimaterjali.
Tervitades
Marika