- Vahukoor / 200 ml
- Kohupiim / 300–400 g
- Suhkur / 50+ g
- Toorjuust / vajadusel
Vahusta koor koos suhkruga, kuni vaht muutub tugevamaks ja tekivad tipud, seejärel lisa kohupiim. Sega ja vajadusel vahusta, kuid väga lühikest aega. Suhkrukogus oleneb sellest, kas kohupiimas juba on suhkur sees või mitte.
Kohupiimadest tasub valida pigem tavaline kohupiim, aga see oleneb ka maitse-eelistustest. Väga heade omadustega on 9% pagarikohupiim (kahjuks ei ole seda igal pool saada), samuti Tere 5% kohupiim. Kui soovid püsivamat vahukoore-kohupiimakreemi, lisa koos kohupiimaga toorjuustu.
Mõnikord lisatakse kohupiimakreemile veidi likööri või mõnda essentsi, et saada huvitavamat maitsenüanssi.
Nipp => Toorjuust muutub ülevahustamisel vedelaks, mistõttu on kogu seguga raske ümber käia. Suhkur lisa kindlasti enne vahukoore vahustama hakkamist, muidu võib suhkur sulama hakates koore vedelaks muuta. Kui tekib vajadus lisada veel suhkrut, lisa pigem tuhksuhkrut.