5 viis! torti-vebinar KÕIK TORTIDEST, 27.05.2023, järelevaatamisega!

5 viis! torti-vebinar KÕIK TORTIDEST, 27.05.2023, järelevaatamisega!

Vebinar algab kell 10.00 Vebinaril osaleja saab teada maksimaalsel määral infot ja nippe ( ka FAILIDES), mis on vajalikud nende tortide valmistamiseks, kaunistamiseks, transpordiks! Online osaleja saab ka küsida ja arutleda. 

TORDID-meekook mangoga, apelsini straciatella, mustika-banaani, kolme shokolaadi mousse tort, toorjuustu küpsetamata tiramisu- KÕIK TORDID ON ERINEVAD JA IGAÜKS NEIST ON STAAR!

Vebinar on osalejale järelevaatamiseks 2 kuud!

Registreeri end vebinarile siin=> REGISTREERUN

  • PALJU TÖÖVÕTTEID

  • maitsvate biskviitide KÜPSETAMINE, erinevad täidised

  • tordi KOKKUPANEK-KÕIK tortide kokkupaneku kohta

  • tordi VIIMISTLUS-SIRGED SERVAD

  • tordi TRANSPORT ja üleandmine-vastutus

  • TORDIKILE, TORDIRÕNGAD-kasutamine

  • SISU JA VÄLIMUSE kooskõla

  • TARVIKUTE JA TOORAINE SOETAMINE-kust saab

Õpituba sobib hästi huvilisele, kellel on huvi tortide tegemise ja kaunistamise vastu olemas. Samuti saavad ka juba algteadmisi omavad tordimeistrid uusi nippe!

RÕHUME ÕIGETELE TÖÖVÕTETELE TERVE KOOLITUSE JOOKSUL!

Juhendab Marka Sinkkonen=>juhendanud tordi- ja lillekoolitusi, õppinud selles valdkonnas nii Eestis, kui ka välismaal, sh Inglismaal, Venemaal, Lätis, Poolas, Itaalias, Rumeenias Marika on koolitanud ja jätkab koolitamist Tartu Kutsehariduskeskuses, Viljandi Kutseõppekeskuses ja Tallinna Teeninduskoolis. Jätkab enese täiendamist pidevalt, olemas rahvusvahelise kooli PME diplomid, PME Master Certificate.

Marika Sinkkonen on 

TORDITEADUS ja 

MINU PRANTSUSE KULLAKESED JA 

MINU PRANTSUSE KULLAKESED 2 ja 

TORDITEADUS 2, raamatute autor. 

Lisainfo saamiseks palun kirjutada marika(ätt)tordikool.ee, vebinari hind 49€ tasumine toimub arve alusel.

Registreeri end vebinarile siin=> REGISTREERUN

Väljastame tunnistuse!

Tordikool ♥ Sind

Trackback 1

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÜLES TAGASI